Покана за Авиомоделен събор Казанлък 2023г
-
- Регистриран: 24 апр 2019 09:48
Re: Покана за Авиомоделен събор Казанлък 2023г
Това с алкохола се правеше навсякъде.Българи сме и сме се представяли достойно навсякъде се имаше алкохол.Не ми се разправя.
Инж.Веселин Драганов М.С.
-
- Регистриран: 02 дек 2017 01:02
- Контакти:
Явно вече Dementia те е нагазила яко. ( не ЯКа ). Защото не помниш, че ти самият ми я разказа.Добри Грабчев написа: ↑05 апр 2023 19:05
Това са твои измислици и е пълна лъжа, както и лъжовните ти изрезки на яка!
А са хващай краставицата ( по Мирча Кришан ) и разкажи нещо за Як-а .
а това е резултат от твоето майсторство ...
Помниш ли кой ти е направил горната снимка ?
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Последна промяна от faktura на 05 апр 2023 19:36, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Добри Грабчев написа: ↑05 апр 2023 19:33Злобата ти е против теб...Яка, не можа да го пробуташ на друг будала!faktura написа: ↑05 апр 2023 19:15Явно вече Dementia те е нагазила яко. ( не ЯКа ). Защото не помниш, че ти самият ми я разказа.Добри Грабчев написа: ↑05 апр 2023 19:05
Това са твои измислици и е пълна лъжа, както и лъжовните ти изрезки на яка!
А са хващай краставицата ( по Мирча Кришан ) и разкажи нещо за Як-а .
Това с кашоните с ребра свърши! И с правенето на дронове свърши и с магазините БГ свърши...Стоката идва директно от Китай!
Друг е въпроса, че някой иска да направи нещо свое. Там е разнообразието!
Очаквам да се появи гробаря с кофите пари, мотори и апаратури...![]()
-
- Регистриран: 26 окт 2018 09:44
- Марин
- Регистриран: 20 дек 2016 18:30
В последното издание на НАЦИОНАЛЕН ПЛАН ЗА РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА РАДИОЧЕСТОТНИЯ СПЕКТЪР 27 MHz не е дефинирана честота за радиоуправление, само 35 и 40 MHz, без да са определени типовете модели /https://crc.bg/files/URChS/RChS/FrequencyPlan2019.pdf/, 71 стр.
Последна промяна от Марин на 05 апр 2023 19:45, променено общо 2 пъти.
-
- Контакти:
faktura написа: ↑05 апр 2023 19:41Добри Грабчев написа: ↑05 апр 2023 19:33Злобата ти е против теб...Яка, не можа да го пробуташ на друг будала!
Това с кашоните с ребра свърши! И с правенето на дронове свърши и с магазините БГ свърши...Стоката идва директно от Китай!
Друг е въпроса, че някой иска да направи нещо свое. Там е разнообразието!
Очаквам да се появи гробаря с кофите пари, мотори и апаратури...![]()
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
-
Да споделя и моя "богат" опит

Колкото и да ви е чудно и аз съм записал участие на Европейско първенство с RC модели.
Трябваше да запълня дупката на РЦ ракетопланери, и въпреки, че имах мой модел, пусках с
модела на Марин Георгиев (лека му пръст) Но апаратурата си беше моя, която ползвам и до днес ....
Хайтек Неон 3 канала .... аз съм майстор, не ми трябват повече

Та въпросния Хайтек след първия старт ме викат съдиите на скенера, да ме проверяват....
Европейско първенство в Румъния 2011 година

Моя скромен Хайтек твърдо си заемаше своя канал, плюс два надолу и два нагоре

Аз се изумих, от този удар под кръста.... не че не знаех какво да кажа .... Ужас

Но пък след малко се установи, че само аз карам на 35 Мхц, а другите на 2,4 Гхц .... та няма на кого да преча

Простиха ми .... Направих май една нула, но имах и резултат над 900 ....

-
- Регистриран: 24 апр 2019 09:48
Да не качвам линк.Ти сам си го написал на страницата на СК Моделист.По точно няма как да ти отговоря.Ако нещо не си разбрал ще кача линка и другите да го видят.Valio Savov написа: ↑05 апр 2023 19:41Браво на тебе.... Недей разправя.... друго кажи...
Ослушваш за нещо .... да ти напомня де....![]()
Инж.Веселин Драганов М.С.
-
- Контакти:
Аз питах помниш ли кой е правил снимката. Ако не помниш - Фанала те е дименцията. За това не помниш, че ти ми разказа за Италия.Добри Грабчев написа: ↑05 апр 2023 20:01Е и? Сто пъти я показваш тази снимка. Крило де не може да се сглоби към тялото! Голяма простотия която я загрях късно! Така е кат купуваш фалшиви скици и ги копираш/вектовираш/!
А сполай ти !
-
Ама качето го бе уважаеми ММ .... Аз затова съм го писал преди повече от 10 години, а ти сега го прочете....mmfsr написа: ↑05 апр 2023 20:11Да не качвам линк.Ти сам си го написал на страницата на СК Моделист.По точно няма как да ти отговоря.Ако нещо не си разбрал ще кача линка и другите да го видят.Valio Savov написа: ↑05 апр 2023 19:41Браво на тебе.... Недей разправя.... друго кажи...
Ослушваш за нещо .... да ти напомня де....![]()
Та баща ми работеше учител по математика и физика по селата на Великотърновски окръг ....
Сменял е много села и винаги е водел кръжоци по авиомоделизъм.
Никога не е работил в града, не е бил на щат като моделист, не е бил и член на "партията" (майка ми също).
Има десетки медали от републикански състезания за неговите възпитаници .... (все се каня да ги броя и анализирам)
Успехите са в класове F2A, F2D, F1C1, F1B1, F1A1, и моите в клас F1B и ракетомоделизма.....
За мене: Завършил съм ТМТ с успех 5,86 (инструментална екипировка).... кандидатствах на 4 места, две военни и две технически....
Приеха ме на три места.... само в Долна Митрополия не ме пиеха, понеже направих елементарна грешка на математиката .... получих 3,25

Та отидох в СССР, завърших в друга държава .... Русия. Започнах в един град, завърших в Санкт-Петербург....
Специалност "Механични, електрически и електронни командни устройства" ... т.е. "взриватели" ....
Започнах преди "демокрацията", след нея България ни "заряза" .... Руснаците набързо изпратиха в България слабите студенти, другите като мен ни пожалиха, но не ни допускаха до секретните теми ... Даваха ми теми като играчки и минно дело ....
Други въпроси има ли ?
Последна промяна от Valio Savov на 05 апр 2023 20:54, променено общо 2 пъти.