Покана за Авиомоделен събор Казанлък 2023г

Дискусии за предстоящи и изминали събития
Valio Savov
Регистриран: 26 окт 2018 09:44

Re: Покана за Авиомоделен събор Казанлък 2023г

Мнение от Valio Savov » 04 апр 2023 21:24

mmfsr написа:
04 апр 2023 20:51
Който взел взел.Скоро и субсидиите ще секнат.То и Евросъюза е под въпрос.Иначе инвестицията в земя бе добра,до скоро.Вече не става. с високите цени на земята.Който иска пари ще продава.Умния ще си трае.Всичко зависи на колко си купил.
Аз съм глупав и съм ги купил 2005 г.
Сега пък какво съм купил се започна, друго да захапете ?

mmfsr
Регистриран: 24 апр 2019 09:48

Мнение от mmfsr » 04 апр 2023 21:34

Какво да Ви отговоря Г_н Савов.Не формулирахте въпрос.То какво да се очаква от руски военен инж.Това дето не се приемеш в БГ. заминаваше в Русия с протекцията на партията.Много кат Вас съм виждал.Къде ,в коя фабрика Ви заточиха след Русия. И какво работеше тати да не казвам аз.КАКВО РАБОТЕШЕ ТАТИ.
Инж.Веселин Драганов М.С.

Valio Savov

Мнение от Valio Savov » 04 апр 2023 21:44

mmfsr написа:
04 апр 2023 21:34
Какво да Ви отговоря Г_н Савов.Не формулирахте въпрос.То какво да се очаква от руски военен инж.Това дето не се приемеш в БГ. заминаваше в Русия с протекцията на партията.Много кат Вас съм виждал.Къде ,в коя фабрика Ви заточиха след Русия. И какво работеше тати да не казвам аз.КАКВО РАБОТЕШЕ ТАТИ.
Ама кажи бе отворко, какво е работел баща ми .... Кажи си версията. Знам, че е грешна.... Кажи си обвинението ....
Като мен си виждал ? Бъркаш се много ... Не съм работил никога във фабрика, отворко .... Дай нататък ....

mmfsr

Мнение от mmfsr » 04 апр 2023 21:49

Всеки учил през соца в странство се пращаше там от военна фабрика и после с договор работеше там.Воие от къде бяхте изпратен..Явно в БГ не сте успели и Русия е била алтернативата за висше образование.Прав ли съм. После в фабриката и т. н.

mmfsr

Мнение от mmfsr » 04 апр 2023 21:51

Малко хора си спомнят за ситуацията през годините на соца.Тях може да залъгвате.Мен не.И какво работеше тати,когато Ви правеше моделите.

Valio Savov

Мнение от Valio Savov » 04 апр 2023 21:54

mmfsr написа:
04 апр 2023 21:49
Всеки учил през соца в странство се пращаше там от военна фабрика и после с договор работеше там.Воие от къде бяхте изпратен..Явно в БГ не сте успели и Русия е била алтернативата за висше образование.Прав ли съм. После в фабриката и т. н.
Така ли отворко, за баща ми нищо не каза.... Другото го предполагаш и налучкваш, но си много, много далеч от истината....
Що не кажеш нещо конкретно.... не да си го изсмукваш от пръстите.... Кажи: беше такъв и такъв, беше така и така .... Дай бе страхливецо жалки ... Кажи си лъжата ....

Valio Savov

Мнение от Valio Savov » 04 апр 2023 21:56

mmfsr написа:
04 апр 2023 21:51
Малко хора си спомнят за ситуацията през годините на соца.Тях може да залъгвате.Мен не.И какво работеше тати,когато Ви правеше моделите.
Ти кажи, нали много знаеш .... Нали го познаваш ? Кажи и как ми е правил моделите и какви модели са били .... отворко ....

mmfsr

Мнение от mmfsr » 04 апр 2023 22:01

По вежливо Пиша на вие.Спазвайте добрия тон.Редно е Вие да кажете.Аз знам от достоверен източник,който е бил близо до Вас.Вие ще отречете,но това няма да промени истината.Накратко синчетата на тати и през соца са успявали и сега не са се променили нещата щом и дъщерите си направихте състезателки.Просто всичко се повтаря.

Valio Savov

Мнение от Valio Savov » 04 апр 2023 22:07

mmfsr написа:
04 апр 2023 22:01
По вежливо Пиша на вие.Спазвайте добрия тон.Редно е Вие да кажете.Аз знам от достоверен източник,който е бил близо до Вас.Вие ще отречете,но това няма да промени истината.Накратко синчетата на тати и през соца са успявали и сега не са се променили нещата щом и дъщерите си направихте състезателки.Просто всичко се повтаря.
Отворко, много добре знаеш, че не си ми приятен, понеже лъжеш .... Хвърляш предположения, не казваш нищо конкретно .... общи приказки .... Кажи, какво е работил баща ми, кой ми е правил моделите, къде съм учил, приет ли съм да следвам, или твоята "партия" ме е пратила някъде .... кажи .... а аз ще ти отговоря с документи и снимки. И не се изплъзвай като страхливец, мен не ме е срам от моя баща, нито от това какъв съм и кой съм .... Кажи, нека всички да научат "долната" ми тайна ....

П.С. Преходната купа за отборното класиране при децата, съм я купил аз и носи името на баща ми ....

mmfsr

Мнение от mmfsr » 04 апр 2023 22:16

Стана грозно.Всеки си носи кармата.Вие не се палете.Аз ще премълча,макар и да съм наясно с нещата.Последно ще помоля да не обиждате,защото признак на не добро възпитание и злоба.Вие сте наказанието за тая Федерация.Нищо лично. Мое мнение.ПС.И Вие не сте ми приятен.