Аз съм глупав и съм ги купил 2005 г.
Сега пък какво съм купил се започна, друго да захапете ?
Аз съм глупав и съм ги купил 2005 г.
Ама кажи бе отворко, какво е работел баща ми .... Кажи си версията. Знам, че е грешна.... Кажи си обвинението ....mmfsr написа: ↑04 апр 2023 21:34Какво да Ви отговоря Г_н Савов.Не формулирахте въпрос.То какво да се очаква от руски военен инж.Това дето не се приемеш в БГ. заминаваше в Русия с протекцията на партията.Много кат Вас съм виждал.Къде ,в коя фабрика Ви заточиха след Русия. И какво работеше тати да не казвам аз.КАКВО РАБОТЕШЕ ТАТИ.
Така ли отворко, за баща ми нищо не каза.... Другото го предполагаш и налучкваш, но си много, много далеч от истината....
Отворко, много добре знаеш, че не си ми приятен, понеже лъжеш .... Хвърляш предположения, не казваш нищо конкретно .... общи приказки .... Кажи, какво е работил баща ми, кой ми е правил моделите, къде съм учил, приет ли съм да следвам, или твоята "партия" ме е пратила някъде .... кажи .... а аз ще ти отговоря с документи и снимки. И не се изплъзвай като страхливец, мен не ме е срам от моя баща, нито от това какъв съм и кой съм .... Кажи, нека всички да научат "долната" ми тайна ....mmfsr написа: ↑04 апр 2023 22:01По вежливо Пиша на вие.Спазвайте добрия тон.Редно е Вие да кажете.Аз знам от достоверен източник,който е бил близо до Вас.Вие ще отречете,но това няма да промени истината.Накратко синчетата на тати и през соца са успявали и сега не са се променили нещата щом и дъщерите си направихте състезателки.Просто всичко се повтаря.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта