Много приказки, на най-знаещия!Добри Грабчев написа: ↑31 мар 2023 19:30Бай Тошо навремето казваше...Ние сме полу легални! Крием се но никой не ни търси!S-LK написа: ↑31 мар 2023 18:43https://x-tesla.caa.bg/home
"Система за онлайн обучение и проверка на компетентност на дистанционно управляващи пилоти"
Не смятах, че имам нужда от обучение, но проверката на знания винаги е нещо интригуващо.
БЕЗПЛАТНО И НЕ БОЛИ
След получаване на сертификата си направих стикери за моделите:
EASA.jpg
Другата народна приказка е "Страх лозе пази".Трето..."В един зверилник, толерантност е равно на смърт"-Хайтов.
Четвърто...вървим упорито към "на гости на Дявола"...за сега с телефони, след време с чипове в главите...
ПП тия стикери къде ще ги лепиш?
Има регламент в сила от 1-ви януари т.г. валиден за целия европейски съюз.modelist51 написа: ↑31 мар 2023 21:49Изпита е лесен и умишлено е направен такъв. Също така и безплатен... Но безплатен обяд няма. Целта е лесно да бъдат събрани данни за хората, занимаващи се с това хоби и те да се водят на отчет. Защо? Няма как да знаем със сигурност, но имам няколко идеи.
Г-н Савов чел,недочел.Регистрация с настойник от 16 до 18години.Тия под 16 г. не подлежат на регистрация и не могат законно да имат лиценз,сиреч не могат да летят.От това следва,че не могат и да са оператори по другата регистрация. Е къде е детския моделизъм сега.Valio Savov написа: ↑31 мар 2023 10:40Разрешава се на деца до 16 години, но ръководителя или настойника трябва да имат този лиценз .... налага се да го карам и аз![]()
До тогава децата и юношите до 16г.не могат да пускат под никаква форма модели над определения грамаж.Вероятно въобще няма да могат да пускат авиомодели.От това ще последва ,че и обявените състезания са извън закона и накрая ще го отнесе само Федерацията.Просветното министерство като съорганизатор ще се изниже. САМОСТОЯТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯДобри Грабчев написа: ↑01 апр 2023 14:25Опитите да се съсипе нещо което е традиция продължават. Каквото ни докара вятъра от запад все е пушек и прах!
Тези ограничения скоро ще имат край. Задава се многополюсен свят! Доларът ще замести тоалетната хартия!
http://skandalno.net/%d1%81%d1%82%d1%80 ... b5-193754/
Щом казваш.... Да имаш лиценз е едно.... Друго е да летиш.... Като има регулация, трябва да се вписваме в нея .... 250 гр.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта