че кой говори за състезания- много важно ,че няма.......да спрем да си правим моделчетата, щото нямало състезанияДобри Грабчев написа: ↑11 фев 2023 19:38Ще ти отговоря така...В БГ вече няма състезания на РЦ модели може би от 10 години.

че кой говори за състезания- много важно ,че няма.......да спрем да си правим моделчетата, щото нямало състезанияДобри Грабчев написа: ↑11 фев 2023 19:38Ще ти отговоря така...В БГ вече няма състезания на РЦ модели може би от 10 години.
Напълно съгласен!!! На бялото - черно не можеш да кажеш, освен ако не си далтонист. Правил съм модели по доста различни технологии, но засега наистина класическите дървени модели ми допадат най-много. Нека не отричаме и другите начини за изработка на модели, все пак , човек е добре да пробва от всичко, естествено ако може да си го позволи...Добри Грабчев написа: ↑11 фев 2023 20:29Добре де...но харесваш какво прави моделиста от Велинград!?Защото го прави!
Неговото правене е моделизъм 100%!
Точно така, важното е да се кефим - всеки по неговия си начин!бачо илия депрона написа: ↑11 фев 2023 21:06че кой говори за състезания- много важно ,че няма.......да спрем да си правим моделчетата, щото нямало състезанияДобри Грабчев написа: ↑11 фев 2023 19:38Ще ти отговоря така...В БГ вече няма състезания на РЦ модели може би от 10 години.![]()
![]()
![]()
![]()
Ами ето толкова: около 330г., ако не се вижда добре на снимката. Можеше и да е малко по-лек ако бях използвал карбонова тръба Ф10мм. за надлъжник на крилото, но поради липса на такава, използвах алуминиева от климатик на автомобил, която е доста дебелостенна и съответно по-тежка:
Повърхността е доста рошава, но носи на леко заглаждане с шкурка, което аз не мисля да правя. Мисля да използвам акрилни спреьове както грунд, така и боя, а може би и лак.Добри Грабчев написа: ↑12 фев 2023 22:00Колко тежи? А каква е повърхността, гладка или рошава и с каква боя се боядисва? Грунд ще има ли?
Тежичко ми се види.Единственото предимство е копийността мисля и кефа ,че е принтирано.stef.vt.bg написа: ↑12 фев 2023 22:54Ами ето толкова: около 330г., ако не се вижда добре на снимката. Можеше и да е малко по-лек ако бях използвал карбонова тръба Ф10мм. за надлъжник на крилото, но поради липса на такава, използвах алуминиева от климатик на автомобил, която е доста дебелостенна и съответно по-тежка:
DSCN0865.JPG
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта