еййййй- тотално съм объркал нещата - пратил съм ти мотора на Мирко....а твоя с контролера е тука
Сега ше ми върнеш неговия за моя сметка, а аз ше ти пратя твоя ,пак за моя сметка
еййййй- тотално съм объркал нещата - пратил съм ти мотора на Мирко....а твоя с контролера е тука
даааа- без нея няма да лети, като другото
ами виж го това на клипа какви са му елероните- почти половината крило....ама ти май се бъркаш с чертата, която се вижда-тази черта е от калпазанския KFm2 профилДобри Грабчев написа: ↑23 апр 2021 21:51Ами странно е с такива големи елерони...
Да не си роднина с Мъск...все страни работи.
нищо не им харесвам, но е бързо и лесно - сгъваш депрона и готовоДобри Грабчев написа: ↑24 апр 2021 19:09Тия профили се появиха преди няколко години и не разбирам какво им харесваш!Турболенция и навярно за ония
правил съм и с автомат от малко хели....но подарих моделчето на един, дето не заслужава...Добри Грабчев написа: ↑05 май 2021 18:26
Същото може да се постигне с автомат наклонител на малък хеликоптер, без да въртиш носа...
Правих го и съм го затрил някъде...Но да гледаме...
Интересно решение , взимай го в събота сме на поляната да го видим как летибачо илия депрона написа: ↑05 май 2021 10:16Малко промени по едното лидълско
2021-05-05 (2).jpg2021-05-05 (1).jpg
Рейсърско балсово крило, турбинна моторетка 4500об. , перка 4,5х 4х4 , ОВТ по вертикалната -за супер запетайки
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост