При факта ,че може да си счупиш главата? Мои приятели си отидоха по тоя начин! Лека им пръс!boqn написа: ↑01 дек 2020 20:13Щом имаш желание действайбачо илия депрона написа: ↑26 ное 2020 11:50ей така, като почнеш да говориш ...и набързо ме отказваш....един проект вече го зае..бах , заради тебе и жената![]()
![]()
мен нищо нее в състояние да ме откаже , когато нещо си наумя
има един лаф що да е просто след като може да е сложно, ноо за летенето...пребиването ти е на 100%
![]()
Нещо интересно
-
- Регистриран: 29 ное 2016 14:33
Re: Нещо интересно
master of sports Krasimir Tasev (BUL) (9462) | World Air Sports Federation
-
Добри? Какво стана с дронаджийството? Да не ти е омръзнала вече играчката?

-
- Регистриран: 24 апр 2019 09:48
Интересно ми е как синхронизирват двигателите(оборотите) на горната машина с ДВГ-та.
Инж.Веселин Драганов М.С.
- Марин
- Регистриран: 20 дек 2016 18:30
И на мен ми е интересна отзивчивостта на двигателите. Някъде в тубата имаше подобно животно, но с едно ДВГ, централно разположено, карданни валове до перките, а те с променлива стъпка, струва ми се по-добро решение.
-
При тая конструкция на хвърчилото не се сещам за друго освен по дросел и предварение.Струва ми се ,че и двата варианта са доста инертни(имам опит с промяна на предварението в реален режим под товар на мотора).
-
Има филм на Костурица. "Мечти по Аризона".Правиха нешо като мото делта .Излетяха и се удариха в единственото дъво на поляната! Каръци от всякъде!boqn написа: ↑04 дек 2020 15:14
Абсолютно точно казано ,Не е шега работа! Тасев спомняшли си за един филм мнооого стар където двама приятели правиха един хеликоптер със педали? Направиха го и седнаха да го подкарват, въртяха... въртяха педалите -не! не се и помръдва......И започнаха да го олекотяват, махнаха вратата... пак нестава и така ..така...докато забелязаха че забравили да го отковат от масата на която са го правили
![]()
![]()
и таман се сетиха и филма свърши
![]()
-
- Регистриран: 29 мар 2017 19:43
точно така- стабилизиращия контролер управлява дроселите на моторите....инертността се компенсира от големия диагонал на конструкцията...колкото по разперен е мултикоптера. толкова по- лесно се стабилизира дори и със забавени реакции на моторите.....това го знам от опит....варианта само с един двг и перки с променлива стъпка е по-добър, но тогава мотора трябва да е много по-як....и много механика
с.л.д. инж.ИЛИЯ ИЛИЕВ - 0899 11 58 58 -/ Специалист по Летящи Дивотии/
-
Радвам се ,че са успели- научих нещо ново. Благодаря ,Бачо.
-
това приложение ли си инсталирал за симата
http://www.symatoys.com/downshow/Syma-F ... nload.html
щото с него се осъществява и връзката на камерата с телефона -щом са писали, че връзката е чрез уайфай, значи трасмитера на камерата е на 2,4....на моите самоделки ползвам камерки с трансмитери на 5.8 и затова ползвам за връзка с телефона, ей това
https://www.aliexpress.com/item/3282080 ... hweb201603_
ама на тебе такова не ти трябва
http://www.symatoys.com/downshow/Syma-F ... nload.html
щото с него се осъществява и връзката на камерата с телефона -щом са писали, че връзката е чрез уайфай, значи трасмитера на камерата е на 2,4....на моите самоделки ползвам камерки с трансмитери на 5.8 и затова ползвам за връзка с телефона, ей това
https://www.aliexpress.com/item/3282080 ... hweb201603_
ама на тебе такова не ти трябва
-
не...ама, за какво ти е - имаш ли видеопредавател на 5.8 гига