Тия щипки за машинките със сверите не те ли плашат.Не бих ги ползвал за отговорни дейности.Просто им нямам вяра ,макар и аз да ги ползвам са дросел и игла.
Отговарям ти Добри!Да ,отказах се!Относно,ракетото?Вальо Савов може да каже?Последното ми състезание беше в Каспичан.Преди 7....8 години!Преди това бях стъкмил детски отбор.Дори ме пускаха по "Хоби ТВ".Относно дали сме добри?Смятам ,че ДА.На времето бяхме добри и в кордовите "копия".Успехи имаха копеистите от Ловеч! Определени региони имаха силно развитие в определени класове! На теб ли да го обяснявам? Държавата отпускаше средства.В момента всичко се свежда до " гаражен моделизъм"! Имаш ли пари, правиш си кефа!Това е.
master of sports Krasimir Tasev (BUL) (9462) | World Air Sports Federation
Добри, ако беше направил копийни оръдия и снаряди ЦТ щеше да си дойде на място /но пък можеше да си имаш проблеми с КОС/
Между другото винаги ми е било интересно влиянието на спуснат/прибран колесник върху ЦТ, дали се отразява при управлението. При 109 и Спит колесника прибирайки се навън по дължината на крилото реално отдалечава немалка маса от ЦТ, което според мен не е добро решение.