Колеги , не ме притесняват по-дебелите черти а дилемата ми е следната:
Това с оголемяването някак ще се справя , но проблема е , че имам принтер с касети които вече става само за в коша
Та за целта ще трябва да си взема нов лазарен които ще го ползвам може би 1/2 пъти годишно и не знам дали инвестицията си заслужава...... едва ли !!!!!
Мога да отида в някое копирно студио , но ще трябва да изнеса цяла лекция там за какво иде реч.

Така , че виждате ли колко причини си измислих за да не го почвам

Сигурно има готови чертежи на 1.5 / 1,7м. разпереност , но на мен ми харесва тази концепция дето съм показал в темата , така , че въпроса е само на мащаб.
Лично за мен , всичко над този размер 1.7/ 1.8м. разпереност вече е въпрос на доста по-сериозни инветиции и е свързано с доста трудности ..... място за съхранение , труден превоз до пистата , трудно обслужване като си сам и тн.
Още повече , че на мен не ми трябва целия чертеж , трябват ми само ребрата на крилото , хоризонтален , вертикал и тяло ..... останалото ще е творчество

Всъщност имам и друга идея , освен да го оголемя , искам и да го намаля до 1м. разпереност и да го СКОВА

от депрон та да ходя на полето събота и неделя да си го джъткам

Това с намаляването обаче не ме притеснява защото чертежа в раздел " чертежи " го ина и във формат А0.
Него като го отворя на монитора размера за 1м. разпереност ме устроива , така , че мога да го копирам на оризова хартия направо от монитора

Ма, то като се замисля и оголемяването мога да го копирам от монитора