Какво копие,полу-копие бихте построили?

Копия на самолети и хеликоптери
Fantasmos

Re: Какво копие,полу-копие бихте построили?

Мнение от Fantasmos » 12 юни 2019 09:21

Ама ти отдавна си станал. Пусни твои модели, облитания да гледаме, да се учим, не през ден едно и също - какво стана с това, какво стана с онова :idea: Не мога да разбера може ли да пуснa едно мнение, без да намесите Румен? Направете си направо една тема да го коментирате и да не се осират всички останали. После ме питаш - що няма тема за Миг-а. Ми няма, няма и да има, щото само злобни тъпотии се пишат и безсмислен текст се набира на тия клавиатури.

Tasev
Регистриран: 29 ное 2016 14:33

Мнение от Tasev » 12 юни 2019 11:14

За твое сведение,Христо!Станал съм рано,защото отивам на море в Анталия!Това е второто след зимното!А относно Р.Ч,пука ми та ми дрънка.Дали ще ти облита мига или някой от чужбина.Дето е карач, ще го стори?.Същото се отнася за това,дали ще пускаш тема!Който желае ще си прави теми!Насила хубост не става!
master of sports Krasimir Tasev (BUL) (9462) | World Air Sports Federation

Fantasmos

Мнение от Fantasmos » 12 юни 2019 15:14

Похвали се с две морета ли :lol: Иначе се вижда колко ти пука по това, което пишете във всяка втора тема, а не това, което казваш. Нали се сещаш действия / приказки :idea: Горе ако прочетеш какво написах всъщност, ще видиш, че писах, че искам да си направя АЗ кабинка за да науча нещо ново, защото ми е кеф, а не някой друг да ми го прави, но явно четем силно избирателно и то само ключови думи :lol:

Колкото до облитането, до сега само един самолет ми е облитал Сотир, който познавате също. Другите - сам - пайпъра, трейнъра и едно фоке...па летят си :lol: Спита и Миг-а и те ще летят. Който го е страх, прави полилеи или гледа други как му летят самолетите, нали така беше :lol:

Tasev

Мнение от Tasev » 13 юни 2019 10:44

Fantasmos написа:
12 юни 2019 15:14
АЗ кабинка за да науча нещо ново, защото ми е кеф, а не някой друг да ми го прави, но явно четем силно избирателно и то само ключови думи :lol:

: Спита и Миг-а и те ще летят. Който го е страх, прави полилеи или гледа други как му летят самолетите, нали така беше :lol:
Това писание да го тълкувам ,че се отнася за теб и твоя идол ли?Има гуро ,вещ в производство на кабини.Както каза Добри!Копия няма!Каквото и да се прави ...не е копие!Та ако ще да е занитено отвсякаде ,като цигански казан!😁😉😎

Fantasmos

Мнение от Fantasmos » 13 юни 2019 18:54

Ти като съдя ли се изказа току що :)

Tasev

Мнение от Tasev » 13 юни 2019 22:14

В тоя клас не съм бил съдия ,Христо!Чети какво пиша?И нямам ,ама никакво желание да бъда и да оценявам купени модели!Дори стиропорови?Чети какво съм писал!!

Tasev

Мнение от Tasev » 17 юни 2019 13:14

Направи ли калъпа за кабината?Христо?🤔😉

Fantasmos

Мнение от Fantasmos » 18 юни 2019 10:43

Направих го, много хубав стана.

marich
Регистриран: 11 мар 2017 16:04

Мнение от marich » 18 юни 2019 14:03

Още не съм решил какъв модел ще започна след като завърша ДАР-21.Възможно е да направя ДАР-1.Много красив самолет.Направих му малък настолен модел от дърво.
1d.jpg
2d.jpg
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.