Нещо интересно

Това е мястото приятели, където можете да дискутирате всякакви "не РЦ" теми
бачо илия депрона
Регистриран: 29 мар 2017 19:43

Re: Нещо интересно

Мнение от бачо илия депрона » 27 дек 2021 17:05

Ех, бай Добриииии- като котка си -по гръб не пада....ти показвал ли си летящ ЯКОВ - видяхме само едно чупене
с.л.д. инж.ИЛИЯ ИЛИЕВ - 0899 11 58 58 -/ Специалист по Летящи Дивотии/

faktura
Регистриран: 02 дек 2017 01:02
Контакти:

Мнение от faktura » 27 дек 2021 17:28

бачо илия депрона написа:
27 дек 2021 17:05
Ех, бай Добриииии- като котка си -по гръб не пада....ти показвал ли си летящ ЯКОВ - видяхме само едно чупене
:D :D :D - щях аз да го кажа, но пак ще ме обвинят, че само аз имам право да се шегувам с бат Добри ( или да обиждам, както той каза )...

faktura
Контакти:

Мнение от faktura » 27 дек 2021 18:37

Добри Грабчев написа:
27 дек 2021 18:27
Проблема на българите е казана в Ада!
ПроблемЪТ са си самите българи, които мислят и говорят като тебе, бат Добри...

Петър Алексиев
Регистриран: 20 дек 2016 20:32

Мнение от Петър Алексиев » 27 дек 2021 19:03

faktura написа:
27 дек 2021 18:37
Добри Грабчев написа:
Аиде престани да ръсиш умозаключения бе Н,Л,О ---- нали си знаеш какво означава , да не ти го пиша да те излагам пак бе циганков !!!
Пояснявам по-горе написаното.
Как така бе малоумник , РЕШИ , че проблемно мислещите са тези като Добри , а , --- а ти си от тези дето целуват топките на господ -- така ли е ?
Петър Алексиев
Велинград

faktura
Контакти:

Мнение от faktura » 27 дек 2021 19:11

Петър Алексиев написа:
27 дек 2021 19:03
faktura написа:
27 дек 2021 18:37
Добри Грабчев написа:
Аиде престани да ръсиш умозаключения бе Н,Л,О ---- нали си знаеш какво означава , да не ти го пиша да те излагам пак бе циганков !!!
Пояснявам по-горе написаното.
Как така бе малоумник , РЕШИ , че проблемно мислещите са тези като Добри , а , --- а ти си от тези дето целуват топките на господ -- така ли е ?

Поредните тъпи мисли, на поредния селски капут :mrgreen:

бачо илия депрона

Мнение от бачо илия депрона » 27 дек 2021 19:40

Tрябва да си луд, за да поръчаш от тия....аз купих от алито подарък за сина и снахата летяща камера за селфита...че снахата мноу си пада по селфита :lol: :lol: :lol:

бачо илия депрона

Мнение от бачо илия депрона » 27 дек 2021 20:12

Добри Грабчев написа:
27 дек 2021 20:00
[
Ами няма ли контрол в тая държава? Мошенници продават нещо и нищо!
къв контрол, бе- това да не ти е социализАм....контрола го определя пазара и клиента- ахмак си, купуваш...никой никого не задължава да купува от тарикати, купуват баламите

faktura
Контакти:

Мнение от faktura » 28 дек 2021 15:59

Добри Грабчев написа:
28 дек 2021 08:55
Поредните тъпи мисли, на поредния селски капут :mrgreen:
"селски капут :mrgreen: "
Айде дръж се като нормален човек!
[/quote]

Алооу - моралният ( все си вреш гагата де не ти е работа ). Да беше цитирал и него... К'во шъ кажеш, бат Добри ?
вЕрно - сгрешил съм - не е селски - градски е ... ( за което се извинявам )

Петър Алексиев
Регистриран: 20 дек 2016 20:32

Мнение от Петър Алексиев » 28 дек 2021 17:29

Аууууууу, колко сме обидени, дане би да се засегна бе говедо нещастно.
Кои ст ти , че да определяш кои какво и как да мисли?
Не си ти тоя дет шЪ ми каЕ кво да праА - анадън му по цигански.

"ПроблемЪТ са си самите българи, които мислят и говорят като тебе, бат Добри..."

Виж си писаното мили ми смехурко , ти не си Българин , а какво си тогава ..... , че и определяш на всичко от горе кои какъв е .
Какво изопщо правиш тук в този форум..... едно единствени нещо, да провокираш Добри.
Никакви коментари по темата , микакви обсъждания по прекрасния модел по-горе , НИЩО техническо .... изобщо си едно огромно НИЩО!!!!!Аиде пак ми погледни поста бе неграмотник и кажи къде видя някави мисли?
Първата част е констатация а втората е въпрос .... анадън му бе нещастик , аиде сега иди да си купиш и трета диплома , белким научиш наи-после Българси и граматика бе Н,Л,О
Н-нагъл
Л-лъжлив
О-олигофрен
Ще ти го напомням докато не покажеш нещо черно на бяло , като документ , например з.м на спорта по авио моделизам .... А , не кражби от чертежи на ЯК-ове от Моделист Конструктор , СКАНИРАНИ, ВЕКТОРИЗИРАНИ , МАЩАБИРАНИ в кат програма , както сам си го написа бе тъпанар.
Племенника ми пише тия програми дет ТИ рисуваш по тях бе нещестни драскачо , така , че слез на земята и престани да си МИСЛИШ , че целуваш топките на господ :mrgreen:
Опитвам се , но не мога да стигна нивото ти на мислене , колкото и да смъквам моето !!!!!!!!!!!

Обръщам се към собственика на форума:
-Слави , в момента в които ни лишиш от присъствието на ФАКТУРА във форума , на секундата ще спрат тия простотии които пишем.
Той е тук само и единствено да провукира Дбри, и нищо - подчертавам НИЩО по сощетво и смисъла на технически форум.
Не е полезен с абсолютно нищо,всички постове са му насочени само и единствено към Добри,изключение правят малкото постове които са препратка с комерсиален харакртер ... припомням темата за списанията за които , след 14 дни трябва да му се " молим" за да видим нещо.
Петър Алексиев
Велинград

faktura
Контакти:

Мнение от faktura » 28 дек 2021 17:33

Петър Алексиев написа:
28 дек 2021 17:29
Аууууууу, колко сме обидени, дане би да се засегна бе говедо нещастно.
Кои ст ти , че да определяш кои какво и как да мисли?
Не си ти тоя дет шЪ ми каЕ кво да праА - анадън му по цигански.

"ПроблемЪТ са си самите българи, които мислят и говорят като тебе, бат Добри..."

Виж си писаното мили ми смехурко , ти не си Българин , а какво си тогава ..... , че и определяш на всичко от горе кои какъв е .
Какво изопщо правиш тук в този форум..... едно единствени нещо, да провокираш Добри.
Никакви коментари по темата , микакви обсъждания по прекрасния модел по-горе , НИЩО техническо .... изобщо си едно огромно НИЩО!!!!!Аиде пак ми погледни поста бе неграмотник и кажи къде видя някави мисли?
Първата част е констатация а втората е въпрос .... анадън му бе нещастик , аиде сега иди да си купиш и трета диплома , белким научиш наи-после Българси и граматика бе Н,Л,О
Н-нагъл
Л-лъжлив
О-олигофрен
Ще ти го напомням докато не покажеш нещо черно на бяло , като документ , например з.м на спорта по авио моделизам .... А , не кражби от чертежи на ЯК-ове от Моделист Конструктор , СКАНИРАНИ, ВЕКТОРИЗИРАНИ , МАЩАБИРАНИ в кат програма , както сам си го написа бе тъпанар.
Племенника ми пише тия програми дет ТИ рисуваш по тях бе нещестни драскачо , така , че слез на земята и престани да си МИСЛИШ , че целуваш топките на господ :mrgreen:
Опитвам се , но не мога да стигна нивото ти на мислене , колкото и да смъквам моето !!!!!!!!!!!

Обръщам се към собственика на форума:
-Слави , в момента в които ни лишиш от присъствието на ФАКТУРА във форума , на секундата ще спрат тия простотии които пишем.
Той е тук само и единствено да провукира Дбри, и нищо - подчертавам НИЩО по сощетво и смисъла на технически форум.
Не е полезен с абсолютно нищо,всички постове са му насочени само и единствено към Добри,изключение правят малкото постове които са препратка с комерсиален харакртер ... припомням темата за списанията за които , след 14 дни трябва да му се " молим" за да видим нещо.

Леееле - тоа се осра тотално...