a сега довършвам тоя фърчащ триъгълник - мизерна имитация на AVRO VULCAN
crilo.jpg
....размах 140см, огромна крилна площ за изолация- 70 кв.дм....профила е като за летящо крило- не знам как се казва.... 15%.....90мм турбина с 11 лопати , 100А спийд, 4000ман батерия , 6 клетки...... матряла - уникален- ПЕНОКАРТОН.....очаквано тегло- около 2,5кг
...от многото лопати,турбината издава много готин звук- като истинска турбина....а не като пищящ канален вентилатор
надявам се да фърка бавно и 'мазно'.....по-различно от досегашните ми бързаци с турбинки
vulcanxp_100220_4.jpg
сигурно и други са ползвали пенокартон, но ще кажа що е то - неква пяна на листи, с хартия от двете страни....като се отлепи хартията от едната страна- се огъва идеално....с двете хартии не се огъва
......това е звука на 11 лопатна турбина
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Последна промяна от бачо илия депрона на 12 дек 2020 15:11, променено общо 2 пъти.
с.л.д. инж.ИЛИЯ ИЛИЕВ - 0899 11 58 58 -/ Специалист по Летящи Дивотии/
ше стане по-добре, като го боядисам....якото на пенокартона е, че не остават отпечатъци от пръстите, като го пипаш....спестява ламиниране или обличане.....обкантил съм ръба на крилото с балса
КАК СЕ ПРАВИ ТРАКТОР ПРЕЗ 80-те на миналия век.....с двигател от ИЖ и колела от редосеялка
трак2.jpg
трак3.jpg
трак4.jpg
трак.jpg
който не литна , но за сметка на това пренесе много тютюн от къра.......и накрая се преобърна върху мен в един дълбок ров- и после- 3 месеца в корито със счупен таз
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.