Ретро
- S-LK
- Регистриран: 27 фев 2019 17:56
- Контакти:
Re: Ретро
Re: Model Sport History - Музей гр. Сопот
Непрочетено мнение от Добри Грабчев » 19 ное 2022 19:41
Не знам...търся го дет Муто обучен в България с парите на работещите се изнася в Америка и работи за НАСА!Това е като храни куче да те лае!Не мога да намеря поста му с който се хвали, че е хамериканец!Много е тъжно...Много боклук замина за америка!
Добри Грабчев
Непрочетено мнение от Добри Грабчев » 19 ное 2022 19:41
Не знам...търся го дет Муто обучен в България с парите на работещите се изнася в Америка и работи за НАСА!Това е като храни куче да те лае!Не мога да намеря поста му с който се хвали, че е хамериканец!Много е тъжно...Много боклук замина за америка!
Добри Грабчев
м.с. инж. Любомир Караиванов
- S-LK
- Регистриран: 27 фев 2019 17:56
- Контакти:
"Непрочетено мнение от Добри Грабчев » 19 ное 2022 19:41
Добри Грабчев"
Не пиши глупости в моята тема?
Пиши ги тук

м.с. инж. Любомир Караиванов
-
- Регистриран: 24 апр 2019 09:48
Трабанта нали е ретро,та реших да Ви покажа моя разработка на трети канал от продухване Шнюрле на цилиндър на Трабант. Схемата е като на Вебра 61.Сместа минава през канала през отвор в буталото.Канала не е отворен пряко към подкартерното пространство.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Инж.Веселин Драганов М.С.
-
- Регистриран: 08 дек 2016 17:20
Не исках да разбутвам кошера но...Тази тема я пуснах за да може всеки скътал нещо да го покаже!
За съжаление темата беше "прихваната" от музея в Сопот!
Всеки си има спомени и не мисля, че трябва да ги туря в един кюп при това частен!
И така, има две теми с повтарящи се неща. Редно е Рерто да да се изчисти от излишните неща!
За съжаление темата беше "прихваната" от музея в Сопот!
Всеки си има спомени и не мисля, че трябва да ги туря в един кюп при това частен!
И така, има две теми с повтарящи се неща. Редно е Рерто да да се изчисти от излишните неща!
Последна промяна от Добри Грабчев на 22 мар 2025 08:21, променено общо 1 път.
Добри Грабчев
-
- Регистриран: 08 дек 2016 17:20
Запазени във времето...
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Добри Грабчев