Церемония по награждаването на най-добрите спортисти и клубове на БФА за 2018 г.
-
- Регистриран: 26 окт 2018 09:44
Церемония по награждаването на най-добрите спортисти и клубове на БФА за 2018 г.
Церемонията по награждаването на най-добрите спортисти и клубове на БФА за 2018 г. ще се състои на 12 януари 2019 г. (събота) в гр.Велико Търново, от 19.00 часа в ресторант "Фасони" (източната страна на стадион "Ивайло")
Близки хотели: хотел "Арена" на 20 м ; хотел "Стадиона" 200 м.
С настаняването всеки се занимава сам.....
Куверт 20 лв. (салата, основно, ракия и безалкохолно)
Желаещите да присъстват, е желателно да се обадят на Валентин Савов 0888408940.
Ако прогнозата е неблагоприятна за пътуващите е възможно отлагане с една седмица.
Моля клубовете да изпращат предложенията си за спортисти в категориите Авиомоделизъм и Ракетомоделизъм,
както и да си сметнат точките по наредбата:
http://www.bfavio.com/images/Docs/Pravi ... e_2012.pdf
Същия ден от 16.00 часа да се състои заседание на УС на БФА.
Ако прогнозата е неблагоприятна за пътуващите е възможно отлагане с една седмица.
Моля клубовете да изпращат предложенията си за спортисти в категориите Авиомоделизъм и Ракетомоделизъм,
както и да си сметнат точките по наредбата:
http://www.bfavio.com/images/Docs/Pravi ... e_2012.pdf
Същия ден от 16.00 часа да се състои заседание на УС на БФА.
-
Re: Церемония по награждаването на най-добрите спортисти и клубове на БФА за 2018 г.
Сайт на хотел "Арена"
http://www.arenatarnovo.com/
Парк Хотел Ивайло
Тел. за резервации: 0877381622
ул. Тодор Балина 14, 5000 Велико Търново, България,
GPS 43.078434, 25.619320
http://www.arenatarnovo.com/
Парк Хотел Ивайло
Тел. за резервации: 0877381622
ул. Тодор Балина 14, 5000 Велико Търново, България,
GPS 43.078434, 25.619320
-
- Регистриран: 19 юни 2018 21:09
Re: Церемония по награждаването на най-добрите спортисти и клубове на БФА за 2018 г.
Добрият модератор е и тук,
ще се изплъзнете на мук,
в него хляба в него ножа,
и наказание ще ви наложа
ще се изплъзнете на мук,
и наказание ще ви наложа

-
Ники се е обидил, че тази година няма да е в Казанлък .... сори .... има и Северна България, щом има Северна МакедонияДобри Грабчев написа: ↑30 дек 2018 19:56Ники,нищо няма да се случи кой знае какво...там си се награждават,ще пият по една,салатка и дипломи ще си връчат...може и музика да има и танци...boneti.1958 написа: ↑30 дек 2018 19:32Добрият модератор е и тук,
ще се изплъзнете на мук,
и наказание ще ви наложа![]()
Ти да не си я докарал до там да им завиждаш...Прави си моделите,за себе си за кеф и не чакай от някого да те похвали.Аз ти съм фен!

Добри е фен на всички Ф3А пилоти, Ники .... не го приемай като комплимент

той и на Мартин и Яна е фен

както е казал "прави си моделите"

-
- Регистриран: 29 ное 2016 14:33
Добри, пали голфа! Прехвърляш -"Боаза" и си в Търново ! Ако носиш някоя депронка ? Може и да се покара?
master of sports Krasimir Tasev (BUL) (9462) | World Air Sports Federation
-
Церемонията по награждаването на най-добрите спортисти и клубове на БФА за 2018 г. ще се състои на 12 януари 2019 г. (събота) в гр.Велико Търново, от 19.00 часа в ресторант "Фасони" (източната страна на стадион "Ивайло") ул.Слявянска 2А
"Детски куверт" 9 лв. (салата и десерт)
Моля желаещите да присъстват да се обадят за по-добра организация на мероприятието....
"Детски куверт" 9 лв. (салата и десерт)

Моля желаещите да присъстват да се обадят за по-добра организация на мероприятието....
-
Писатели като теб може да няма, ама може да има читатели ....
Или пък от В.Търново например ....
Като не се интересуваш, не чети ....
Или пък от В.Търново например ....
Като не се интересуваш, не чети ....
-
Тук активно пишат поне двама видни ракетомоделисти.... Световен рекордьор; Световен и Европейски шампион....
И в твоите теми пишеш рядко.... повече талаш има отколкото нещо смислено .... а заяжданията ти са постоянни ....
Раздела е "Събития" , а писането ми е задължение....
И в твоите теми пишеш рядко.... повече талаш има отколкото нещо смислено .... а заяжданията ти са постоянни ....
Раздела е "Събития" , а писането ми е задължение....
-
г-н Грабчев, повече от десет години имате опит във форумите .... не се научихте (или не можете да съобразите) елементарни неща .... как се цитира напримерДобри Грабчев написа: ↑05 яну 2019 18:09Това "налага ми се"... Кой ти налага да ти е задължение Савов???Като мишоци навсякъде се врете.Направили сте си някаква федерация!!!Valio Savov написа: ↑05 яну 2019 17:02Тук активно пишат поне двама видни ракетомоделисти.... Световен рекордьор; Световен и Европейски шампион....
Добре,единия си ти!Другия толкова "виден", кой е?D
"И в твоите теми пишеш рядко.... повече талаш има отколкото нещо смислено .... а заяжданията ти са постоянни"....
Талаша ми го набутват,фактурата, мунса, фашиста...Налага ми де да се отбранявам в темата си ЯК-3!
Явно по-добре е нищо,ама нищо да не се пише.
"Раздела е "Събития", а писането ми е задължение"....
Спрете да се самоизбирате в тая федерация която е общ кюп, дето всеки дърпа чергата към себе си! Теб не те интересува моята работа,мен пък твоята!

Неграмотност или ???
-
не е само копи-пейст .... трябва и акъл ....