Покана за Авиомоделен събор Казанлък 2023г

Дискусии за предстоящи и изминали събития
mmfsr
Регистриран: 24 апр 2019 09:48

Re: Покана за Авиомоделен събор Казанлък 2023г

Мнение от mmfsr » 04 апр 2023 10:55

Видях календара за детското състезание.Проблемните два класа модели относно европейската директива фигурират там.Вие ще решите как ще процедирате и съответно ще си носите отговорността.Относно участието на децата ми в състезание не смятам да ги водя.На тези състезания моделите са правени не от децата ,а от други лица.За мен това не е равностойно състезание.Достатъчно ми е,че се трудят и правят модели,които съответно и прибират в къщи.
Инж.Веселин Драганов М.С.

Valio Savov
Регистриран: 26 окт 2018 09:44

Мнение от Valio Savov » 04 апр 2023 17:58

Добри Грабчев написа:
04 апр 2023 17:25
Айде сега сякаш откриваш Хамерика...Ами децата си ги правили моделите за състезания!:D Поне да гледат как таткото ги прави! На времето имаше лозунг "Тати прави, мама меси, да живей труда."
Че това си е практика от соцАлизама! Савов е пример за това и много други има дет правят моделите а ги представят за детски!После има и награди от БФА и общината... :D
Това е престъпна практика да дадеш в ръцете на дете нещо което не го е правил, срещу други деца които сами са си ги правили!
Това е стара песен на всички неудачници.... Така разправяха и за мен навремето, че баща ми правил моделите....
Сега разправят, че аз ги правя, ама от един ЛЪЖЕЦ, както вече не веднъж съм те наричал, думите нямат тежест....
Които не се е занимавал с деца, не знае за какво става дума .... Децата са трагични в ръчната работа.... с ножица не могат да режат 30% от тях. На сто, едно две могат да работят самостоятелно, като им обясниш какво да правят.... А техните модели, силно се различават от моите.... Само детайлите от калъп излизат почти същите....
А наградите от БФА и Общината са купи и медали, а не като твоите навремето в плик....
Имаше състезания навремето където се правеха моделите на място .... да сте участвали в такива, че много знаете ? Аз съм участвал, и съм се представял много добре....

Valio Savov

Мнение от Valio Savov » 04 апр 2023 18:25

Добри Грабчев написа:
04 апр 2023 18:15
Що така се възбуждаш? Всичко е толкова ясно.
На времето в хасковския клуб имахме един ръководител Ленко Матанов/Бог да го прости/...та подготвяше двама моделисти на автомоделизъм. Разбира се моделите бяха негово производство...
Аз мразя този начин за работа с деца!
А за пликовете сега ще проверя във вашият весник ако не са го изтрили!
В Хасковския клуб е ясно ....
За плика провери, ако искаш мога и телефон на общината да ти дам.... И ако намериш, че съм получил като награда пари, дори и един лев, ще ти дам 1000 лева лично .... Ти колко даваш за своята теза ?

Valio Savov

Мнение от Valio Savov » 04 апр 2023 18:46

Добри Грабчев написа:
04 апр 2023 18:33
Хасковски клуб няма...
Това че си бил световен шампион в клас ракета с парашут, ротор или...Ще те приветствам ако станеш шампион на някой друг клас извън ракетите!
Ще намеря вестника споко!
Хайде намери да пише колко пари, че съм пропуснал да си ги взема ;)
На Авио е много по-сложно естествено, там съм бил пети на Европейско и 17 на Световно .... Над 100 участници.... Бил съм четири пъти на флайоф .... мисля, че това ми е максимума.... изостанах от технологиите и електрониките ....

Valio Savov

Мнение от Valio Savov » 04 апр 2023 20:30

Добри Грабчев написа:
04 апр 2023 19:14
Ще го намеря! Имаше награда на общината за на- добра състезателка. Всъщност тати!
А и съвет...намерете нови хора за БФА, че тримата подминахте бай Тошо по царуване!
Втория съвет е да се махнете от ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО...така тия ограничения със сертификати и регистрации ще отпаднат!
Искаме сами да си определяме живота! Не сме добитък!
Грабчев, пиеш ли си хапчетата редовно? Децата ми отдавна завършиха и следват в чужбина. За жалост никога и не са били "най-добра състезателка" и двете.... Аз бях една година първи в анкетата, децата не .... И авиомоделизма нали знаеш, че не го тачат много .... тази година (2022) станах втори, но понеже канадската борба ги изключиха от Федерацията им .... та така .... хапчетата ;)
Първия съвет е добър, но за жалост на последното събрание нямаше други желаещи да се трудят безплатно в полза на обществото.
Бай Тошо няма да го стигна, още 20 години са ми множко ;)
Втория съвет е същия като оня с парите .... то си е една ЛЪЖА !!! Лъжеш Грабчев !!! Никога не сме били в Отворено Общество .... Аз съм учил в СССР, забрави ли ? В учебно заведение свързано с военната промишленост .... и да ме вземат в Отворено общество на Сорос .... ти не си пиеш хапчетата!!! Или фантазията ти се вихри ....

mmfsr

Мнение от mmfsr » 04 апр 2023 20:33

Това,че тати е правил моделите на Г-н Савов няма съмнение .Кажете за аудиторията какво работеше тати,когато Ви правеше моделите и всичко ще се изясни.Ако не ми отговорите и аз почвам хапчетата.
Последна промяна от mmfsr на 04 апр 2023 20:48, променено общо 1 път.

mmfsr

Мнение от mmfsr » 04 апр 2023 20:51

Който взел взел.Скоро и субсидиите ще секнат.То и Евросъюза е под въпрос.Иначе инвестицията в земя бе добра,до скоро.Вече не става. с високите цени на земята.Който иска пари ще продава.Умния ще си трае.Всичко зависи на колко си купил.
Последна промяна от mmfsr на 04 апр 2023 21:06, променено общо 1 път.

mmfsr

Мнение от mmfsr » 04 апр 2023 21:09

Моята баба казваше:И най умния си е малко прост.

Tasev
Регистриран: 29 ное 2016 14:33

Мнение от Tasev » 04 апр 2023 21:19

IMG-e029821e957751507d78b9a35636feb4-V.jpg
Това се кара без регистрация!Минаваме на муха Овот със сламка в г@.Става като любимите на Бачото вертикално излитащи!Старите може би го знаете?А младите са хал хабер Дори не знаят как се вадят паяци от дупка!😎🤔😉.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
master of sports Krasimir Tasev (BUL) (9462) | World Air Sports Federation

Valio Savov

Мнение от Valio Savov » 04 апр 2023 21:21

mmfsr написа:
04 апр 2023 20:33
Това,че тати е правил моделите на Г-н Савов няма съмнение .Кажете за аудиторията какво работеше тати,когато Ви правеше моделите и всичко ще се изясни.Ако не ми отговорите и аз почвам хапчетата.
А кажи ти като много знаеш... да видим.... какво ти е познанието ....
Много моделисти знаят отговора .... Хайде да те видим ММ ....
Последна промяна от Valio Savov на 04 апр 2023 21:26, променено общо 1 път.