Покана за Авиомоделен събор Казанлък 2023г
-
- Регистриран: 24 апр 2019 09:48
Re: Покана за Авиомоделен събор Казанлък 2023г
Видях календара за детското състезание.Проблемните два класа модели относно европейската директива фигурират там.Вие ще решите как ще процедирате и съответно ще си носите отговорността.Относно участието на децата ми в състезание не смятам да ги водя.На тези състезания моделите са правени не от децата ,а от други лица.За мен това не е равностойно състезание.Достатъчно ми е,че се трудят и правят модели,които съответно и прибират в къщи.
Инж.Веселин Драганов М.С.
-
- Регистриран: 26 окт 2018 09:44
Това е стара песен на всички неудачници.... Така разправяха и за мен навремето, че баща ми правил моделите....Добри Грабчев написа: ↑04 апр 2023 17:25Айде сега сякаш откриваш Хамерика...Ами децата си ги правили моделите за състезания!:D Поне да гледат как таткото ги прави! На времето имаше лозунг "Тати прави, мама меси, да живей труда."
Че това си е практика от соцАлизама! Савов е пример за това и много други има дет правят моделите а ги представят за детски!После има и награди от БФА и общината...
Това е престъпна практика да дадеш в ръцете на дете нещо което не го е правил, срещу други деца които сами са си ги правили!
Сега разправят, че аз ги правя, ама от един ЛЪЖЕЦ, както вече не веднъж съм те наричал, думите нямат тежест....
Които не се е занимавал с деца, не знае за какво става дума .... Децата са трагични в ръчната работа.... с ножица не могат да режат 30% от тях. На сто, едно две могат да работят самостоятелно, като им обясниш какво да правят.... А техните модели, силно се различават от моите.... Само детайлите от калъп излизат почти същите....
А наградите от БФА и Общината са купи и медали, а не като твоите навремето в плик....
Имаше състезания навремето където се правеха моделите на място .... да сте участвали в такива, че много знаете ? Аз съм участвал, и съм се представял много добре....
-
В Хасковския клуб е ясно ....Добри Грабчев написа: ↑04 апр 2023 18:15Що така се възбуждаш? Всичко е толкова ясно.
На времето в хасковския клуб имахме един ръководител Ленко Матанов/Бог да го прости/...та подготвяше двама моделисти на автомоделизъм. Разбира се моделите бяха негово производство...
Аз мразя този начин за работа с деца!
А за пликовете сега ще проверя във вашият весник ако не са го изтрили!
За плика провери, ако искаш мога и телефон на общината да ти дам.... И ако намериш, че съм получил като награда пари, дори и един лев, ще ти дам 1000 лева лично .... Ти колко даваш за своята теза ?
-
Хайде намери да пише колко пари, че съм пропуснал да си ги вземаДобри Грабчев написа: ↑04 апр 2023 18:33Хасковски клуб няма...
Това че си бил световен шампион в клас ракета с парашут, ротор или...Ще те приветствам ако станеш шампион на някой друг клас извън ракетите!
Ще намеря вестника споко!

На Авио е много по-сложно естествено, там съм бил пети на Европейско и 17 на Световно .... Над 100 участници.... Бил съм четири пъти на флайоф .... мисля, че това ми е максимума.... изостанах от технологиите и електрониките ....
-
Грабчев, пиеш ли си хапчетата редовно? Децата ми отдавна завършиха и следват в чужбина. За жалост никога и не са били "най-добра състезателка" и двете.... Аз бях една година първи в анкетата, децата не .... И авиомоделизма нали знаеш, че не го тачат много .... тази година (2022) станах втори, но понеже канадската борба ги изключиха от Федерацията им .... та така .... хапчетатаДобри Грабчев написа: ↑04 апр 2023 19:14Ще го намеря! Имаше награда на общината за на- добра състезателка. Всъщност тати!
А и съвет...намерете нови хора за БФА, че тримата подминахте бай Тошо по царуване!
Втория съвет е да се махнете от ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО...така тия ограничения със сертификати и регистрации ще отпаднат!
Искаме сами да си определяме живота! Не сме добитък!

Първия съвет е добър, но за жалост на последното събрание нямаше други желаещи да се трудят безплатно в полза на обществото.
Бай Тошо няма да го стигна, още 20 години са ми множко

Втория съвет е същия като оня с парите .... то си е една ЛЪЖА !!! Лъжеш Грабчев !!! Никога не сме били в Отворено Общество .... Аз съм учил в СССР, забрави ли ? В учебно заведение свързано с военната промишленост .... и да ме вземат в Отворено общество на Сорос .... ти не си пиеш хапчетата!!! Или фантазията ти се вихри ....
-
Това,че тати е правил моделите на Г-н Савов няма съмнение .Кажете за аудиторията какво работеше тати,когато Ви правеше моделите и всичко ще се изясни.Ако не ми отговорите и аз почвам хапчетата.
Последна промяна от mmfsr на 04 апр 2023 20:48, променено общо 1 път.
-
Който взел взел.Скоро и субсидиите ще секнат.То и Евросъюза е под въпрос.Иначе инвестицията в земя бе добра,до скоро.Вече не става. с високите цени на земята.Който иска пари ще продава.Умния ще си трае.Всичко зависи на колко си купил.
Последна промяна от mmfsr на 04 апр 2023 21:06, променено общо 1 път.
-
Моята баба казваше:И най умния си е малко прост.
-
- Регистриран: 29 ное 2016 14:33
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
master of sports Krasimir Tasev (BUL) (9462) | World Air Sports Federation
-
А кажи ти като много знаеш... да видим.... какво ти е познанието ....
Много моделисти знаят отговора .... Хайде да те видим ММ ....
Последна промяна от Valio Savov на 04 апр 2023 21:26, променено общо 1 път.