Красимире,пак повтарям това са модели за зала,единственото нещо коети ги държи във въздухът е витломоторната група.Но пък с тях тях можеш да летиш по начин по които никога няма да летиш с друг модел.Моделистът които ме провокира да започна да карам такива модели е Ники Дандаров(Дандо),тои е може би в топ пет по каране на 3D в БГ.Добри ще каже веднага че Ники кара F3A,но аз съм излизал с него само един път когато тои е носил модел F3A.Винаги когато сме заедно тои е с КЛИК шест мм. депронов кръстолет.Но това не му пречи да кара така както никои от форум вероятно не може.И смятам че тук нее проблемът какъв модел имаш ,при достатъчно боядисани хартии можеш да си купиш мечтания модел,а колко добре си се научил да караш,не че аз карам много добре,но поне правя усилия в тази посока.Това е КЛИК вероятно си го правил и ти някога.Моделистът си е карач.
110 години от първия полет в България!
-
- Регистриран: 19 юни 2021 13:33
Re: 110 години от първия полет в България!
Лазар Арсенов-София
0886 606 515
0886 606 515
-
- Регистриран: 29 ное 2016 14:33
Re: 110 години от първия полет в България!
Едно и също пишем,едно и също коментираме?Това момче не го познавам и не идкам да го познавам!Лазаре,едно и също пишеш и се повтаряш.Никога няма да си купя кръстачка или "професионален " не летящ планер.В това хоби съм от твърде доста години.Много деца съм обучил с което се гордея!Правя си моделе като Бачо то за кеф и удоволствие.Не желая да парадирам !Хора които ме познават ,знаят какви модели имам и правя.Нямам желание да влизам в словески спорове!Това момче което е в топ 5 на карачите на кой събор или състезание е карал?

master of sports Krasimir Tasev (BUL) (9462) | World Air Sports Federation