Церемонията

Това е мястото приятели, където можете да дискутирате всякакви "не РЦ" теми
Valio Savov
Регистриран: 26 окт 2018 09:44

Re: Церемонията

Мнение от Valio Savov » 13 яну 2025 10:13

Добри Грабчев написа:
12 яну 2025 21:53
По-голяма простотия не съм виждал! Да сравняваш несравними неща! Вижте класацията! https://modelistika.com/showthread.php? ... post438262
Теб като сравняваха с стрелците, мотоциклетистите и парашутистите? Тогава можеше, сега не може .... :shock:

Valio Savov

Мнение от Valio Savov » 13 яну 2025 15:54

Добри Грабчев написа:
13 яну 2025 15:07
То сравнителите са такива били и такива са си. Сравнените само си плащат куверти, хотел ...бензин срещу една хартийка ?ДИПЛОМА? Беднотия!Няма го Уйчо ВАНЮ да има и семкаджии в класацията...
За теб имаше пари в плик :lol: Тогава не рева....

Valio Savov

Мнение от Valio Savov » 13 яну 2025 18:37

Добри Грабчев написа:
13 яну 2025 18:11
Не само на мен и не в плик а на ръка! Когато Николай от Правец беше шеф на Федерацията имаше състезания и пари а не хартики формат А4! На съдии се плащаше и то дребни пари+ хотел и храна! На състезатели не! Или искаш да кажеш, че ти не си получавал ли?
Всичко се промени/за РЦ след като вие тримата завзехте федерацията! Всеки ден гледам в другите страни какво е моделизъм...хората пилотират модели с газови турбини а вие тука Каспичан клуба по-велик щото освен ракети друго не съм виждал от този да кажем Русе, Пловдив...
Нещо се отмяташ от темата.... става въпрос за 10 спортисти на нашите организациии ОВТПН, ОСО и др. В които си влизал в Хасково .... По въпроса за съдиите, те винаги са имали спане и храна, понякога и пари на ръка.... Аз също съм получавал, когато съм бил съдия.... Николай от Правец ти е любимец, разбираемо защо .... Ами защо не го избират клубовете тогава ? Някои клубове не го и познават .... Газови турбини били имали, сякаш са ги направили .... Нали си за правенето .... Ракетото е 100 % правено в България, няма нищо купено .... Даже продаваме .... Толерираш "купувачите" .... Правещите ги обиждаш, а че моделите които се правят имат живот 1-2 полета и се губят.... после пак и пак ..... Ама то било просто и лесно .... нещо не виждам желаещи на простото и лесното .... А Ракетото и някои от свободнолетяшите си вземат медалите от Световните и Европейските.... И тази година дори получиха премии от Министерството .... Не можеш спа тази вечер ;)

Valio Savov

Мнение от Valio Savov » 17 яну 2025 21:32

Добри Грабчев написа:
15 яну 2025 21:24
И тази година дори получиха премии от Министерството .... Не можеш спа тази вечер ;)
Кое министерство? ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО ЛИ?
Това ли успя да измислиш за толкова време?
Министерство на спорта се казва .... Теб може от Отворено общество да те финансират, или от Затворено общество .... не ме интересува....

hrist
Регистриран: 28 авг 2023 11:07

За Триене

Мнение от hrist » 18 яну 2025 02:09

.
Последна промяна от hrist на 21 мар 2025 02:41, променено общо 2 пъти.

Valio Savov

Мнение от Valio Savov » 18 яну 2025 23:35

Добри Грабчев написа:
18 яну 2025 14:50
Адаша Добромир не го бройте! Той не е моделист! :) Прави такива СЛЪНЧАЦИ и от време на време по някоя газова турбина! Как различни класове модели ги сравнявате? За клубовете не разбирам по какви критерии ги класирате? Има клубове дето освен ракетомоделизъм друго не правят! Те ли ви избират за шефове на БФА?
Пак не си разбрал с какво се занимава БФА .... То ми омръзна да го повтарям .... и пак не разбрал....

Valio Savov

Мнение от Valio Savov » 19 яну 2025 11:12

Добри Грабчев написа:
19 яну 2025 09:00
Гладна мечка, хоро не играе!
Истинските моделисти не питат за "храна" , те си правят моделите за кеф.... Някои и се състезават с кеф....