Добри Грабчев написа: ↑13 яну 2025 18:11
Не само на мен и не в плик а на ръка! Когато Николай от Правец беше шеф на Федерацията имаше състезания и пари а не хартики формат А4! На съдии се плащаше и то дребни пари+ хотел и храна! На състезатели не! Или искаш да кажеш, че ти не си получавал ли?
Всичко се промени/за РЦ след като вие тримата завзехте федерацията! Всеки ден гледам в другите страни какво е моделизъм...хората пилотират модели с газови турбини а вие тука Каспичан клуба по-велик щото освен ракети друго не съм виждал от този да кажем Русе, Пловдив...
Нещо се отмяташ от темата.... става въпрос за 10 спортисти на нашите организациии ОВТПН, ОСО и др. В които си влизал в Хасково .... По въпроса за съдиите, те винаги са имали спане и храна, понякога и пари на ръка.... Аз също съм получавал, когато съм бил съдия.... Николай от Правец ти е любимец, разбираемо защо .... Ами защо не го избират клубовете тогава ? Някои клубове не го и познават .... Газови турбини били имали, сякаш са ги направили .... Нали си за правенето .... Ракетото е 100 % правено в България, няма нищо купено .... Даже продаваме .... Толерираш "купувачите" .... Правещите ги обиждаш, а че моделите които се правят имат живот 1-2 полета и се губят.... после пак и пак ..... Ама то било просто и лесно .... нещо не виждам желаещи на простото и лесното .... А Ракетото и някои от свободнолетяшите си вземат медалите от Световните и Европейските.... И тази година дори получиха премии от Министерството .... Не можеш спа тази вечер