Аз модели не правя ( не ме кефят ). Ама ти кажи от август 2007 г. га си се регистрирал в МОДЕЛИСТИКА - какво си направил ?
Само не разправяй за Як 3, дето ти платихме да го правиш. Та покажи нещо направено от тебе - гоулемиА моделист !!!
Аз модели не правя ( не ме кефят ). Ама ти кажи от август 2007 г. га си се регистрирал в МОДЕЛИСТИКА - какво си направил ?
Добри Грабчев написа: ↑17 мар 2023 20:48Кво си ми платил бе? Едно витло и кашон ребра! А колко струва конуса Ф 150 мм със шайбата дето ти пратих да го дадеш на еврейчето? Провери в нета! А това, че ме използва като рекламно лице да си пробуташ векторирания от чужд чертеж "ЯК-3"на някакъв некадърен американец?!С еврейчето направихте едно недоносче фалшиво и ми трябваха години да го направя както е оригинала!
Сега какво правя???Ами пия си ракията с мезе защото ми омръзна да се занимавам с хора с проблеми! Храня си патиците и гъските и кучето! Те са истински ЖИВОТНИ за разлика от хората. които се наричаме СЪЩЕСТВА! Тоест животните живеят а хората СЪЩЕСТВУВАМЕ...Успокой се! Много злоба си натрупал не само към мен. Това е вредно за здравето ти!
Това току що , в твоята главица с рехави розови облачета се пръкна , или сънуваш розови сънища .... заповед за арест .... Е, И.....
Бат Петьо, до колкото знам при такава заповед може да бъде арестуван, ако е на територия където важат заповедите на съда. В Русия не важат. Ама то и с Милошевич така беше ...Петър Алексиев написа: ↑17 мар 2023 21:07Това току що , в твоята главица с рехави розови облачета се пръкна , или сънуваш розови сънища .... заповед за арест .... Е, И.....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта