Майтапи

Това е мястото приятели, където можете да дискутирате всякакви "не РЦ" теми
faktura
Регистриран: 02 дек 2017 01:02
Контакти:

Re: Майтапи

Мнение от faktura » 05 мар 2023 19:06

бачо илия депрона написа:
05 мар 2023 18:57
и какво,по-точно , се опита да кажеш с тия клипчета
Глей па ти, Бачо , какъв въпрос му отпра. Това е въпрос с повишена трудност.

Аз друг въпрос бих си задал ,сам на себе си ... Защо от 431 регистрирани във форума, само Добри и Марин се пинявят га видят
нещо написано против Русия. И то не против Русия, а против хората, които я погребват ...

То отговор има, ама нЕма да го напиша :D :D :D

Потребителски аватар
Марин
Регистриран: 20 дек 2016 18:30

Мнение от Марин » 05 мар 2023 19:10

faktura написа:
05 мар 2023 18:36
.................................
Само ще отбележа, че фотошоп е за снимки, а не за видео и се "манипулира ".
Другото ти си го знаеш ...
Айде, бе, верно ли?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Марин

Мнение от Марин » 05 мар 2023 19:12

05 мар 2023 18:57
и какво,по-точно , се опита да кажеш с тия клипчета
Говорят страшно много, който иска да чуе.

Петър Алексиев
Регистриран: 20 дек 2016 20:32

Мнение от Петър Алексиев » 05 мар 2023 19:23

Аз , пък си спомням един Украински "ГЕРОИ" дето щеше да прави НЕЩО на Руските задници , А , после крещеше с пълно гърло АХМАТ СИЛА ----- те това е смешно!!!!!

А сега кои , как и защо започнал:
Така наречения от мен Мисир ---НЛО ( много добре си знаеш ) Публикацията ти за Лавров:
Кое тук е смешното ? - написаното или изказването на Лавров - извадено от контекста самото изказване ,това не е някава геи вечеринка , а официално изказване на един от наи-добрите политици в света!!!!- та според теб това е много смешно?
Та , публикацията ти е тъпа и меко казано неуместна , нямаща нищо общо с тената МАИТАПИ.
От тази гледна точка, Марин е напълно прав да ти напомни , че това наи - малкото НЕ Е смешно , но твоят велик , неземен интелект
с родилни мъки , успя да сътвориш САМО някакви патки , лаина и какво друго беше ---- А, ЛГБТЕИ дружинки --- сериозно ????? ---- само това ли успя да сътвориш с онова нещо между раменете ти ТЪПЧО????? И само след еди , два поста са молиш да престане ???? Това мили ми смехурко се нарича ЛИЦЕМЕРИЕ , та , освен всички други твои " добродетели " сега се доказваш и като лицемер.
И , да ти кажа : - като се опирам само на факти и стига бозата ТИ, в кратуната ТИ , да не е много разредена , демек промита , макар и с нищожна вероятност да разбереш!!!!
- През определен период от време ,еврогеиският обединен запад се обединява и напада Русия -- след което на запад започва да се говори и учи Руски език --- защо си мислиш , че сега ще е нещо по различно ? - Риторичен въпрос , не отговаряи , нямаш толкоз багаж там между раменете ти.
И да ти кажа още нещо тъпчо : --
Ако Русия започне да губи , и воината се прехвърли на територията на Русия , нама да има свят , замя или планета на която да се скриеш!!!!!!!
Знам , че някои ще се подиграват с това написаното , но такава е реалноста , Ние тука можем да си чешем езиците и пръстите по клавиатурата , ама там умират и Украинци и Руснаци , наши близки народи , още повече , воинта се води на територията на Стара Велика България.
И , така , Фактурко , а сега вече и ЛИЦЕМЕРКО , много добре знае какво ще последва след тая негова публикация , ама не , тои не е виновен бе , другите започват , ТОИ НЕЕЕЕЕ --- в никакъв случаи!!!!
Петър Алексиев
Велинград

бачо илия депрона
Регистриран: 29 мар 2017 19:43

Мнение от бачо илия депрона » 05 мар 2023 19:37

търся някой да ми помогне за флашване на КК 2.1.5 с OpenAero Vtol - постоянно ми изписва грешка в USBasp :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
с.л.д. инж.ИЛИЯ ИЛИЕВ - 0899 11 58 58 -/ Специалист по Летящи Дивотии/

faktura
Регистриран: 02 дек 2017 01:02
Контакти:

Мнение от faktura » 05 мар 2023 19:47

05 мар 2023 19:37
търся някой да ми помогне за флашване на КК 2.1.5 с OpenAero Vtol - постоянно ми изписва грешка в USBasp :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Бачо, имаш страхотно чувство за хумор !!!

Потребителски аватар
Марин

Мнение от Марин » 05 мар 2023 19:52

Нищо не ми говори контролерът. Колко битов е чипа?; какъв програматор ползваш?

Петър Алексиев
Регистриран: 20 дек 2016 20:32

Мнение от Петър Алексиев » 05 мар 2023 19:56

faktura написа:
05 мар 2023 19:47
Бачо, имаш страхотно чувство за хумор !!!
Току що ЛИЦЕМЕРКО спечели златна наколенка , ЛЪСКАЙКИ егото на Бачо Илия --- БРАВО!!!!!
Абе Тъпчо тъп, ако имаше и съвсем малко познания , трябваше да помогнеш на Бачо Илия , ма , не , нали си много велик тъпоъгълник трябва да се напраим на мноооо гоуем ---- идиот!!!!
Последна промяна от Петър Алексиев на 05 мар 2023 21:26, променено общо 1 път.
Петър Алексиев
Велинград

бачо илия депрона

Мнение от бачо илия депрона » 05 мар 2023 20:04

ееееее- аз съм човека, бре....имам такова и съм го настройвал

бачо илия депрона

Мнение от бачо илия депрона » 05 мар 2023 20:08

Марин написа:
05 мар 2023 19:52

Нищо не ми говори контролерът. Колко битов е чипа?; какъв програматор ползваш?
https://robocraze.com/products/kk-2-1-5 ... trol-board

https://lazyzero.de/en/modellbau/kkmult ... _flashtool

https://www.rcgroups.com/forums/showthr ... r-VTOLs%29