PCM Taser Carbon New Edition

Потребителски аватар
Марин
Регистриран: 20 дек 2016 18:30

Re: PCM Taser Carbon New Edition

Мнение от Марин » 23 мар 2018 11:49

Да, от пловдивските е. Тялото карбон/кевлар, крилото смесена конструкция, мотор 2836.

Fantasmos

Мнение от Fantasmos » 23 мар 2018 13:05

Аз моя като го сглобявах гледах германците какви мотори слагат, всичките бяха тоста тежички и с ротора навътре. Сложих 2210N 1000Kv Brushless 40 грама и на фрезата направихме ново алуминиево ребро и ново карбоново ребро, едното за мотора, другото за самолета и така го обърнах, стана много хубави и центровката ми дойде точно. Стига си 200м за 30секунди с лекота.

Пловдивските ги гледах, но ми се сториха доста тежички. Не, че съм готов ама може да се пусна на някое F5J състезание ако си повярвам до края на годината :lol:

Fantasmos

Мнение от Fantasmos » 05 апр 2018 09:22

Налетях се вчера, общо към час в небето :mrgreen: Ухилен до уши се прибрах, планера лети великолепно, след като примина първоначалния стрес, изхабих три батерии, голям кеф, чак не се сетих да снимам :(

Fantasmos

Мнение от Fantasmos » 06 апр 2018 18:29

Батерииките са перфектни по 520mah Gens Ace 3S. Реално можех да летя още три пъти по толкова, смених ги за да ги разредя всичките и да им въртя цикли да се разработват, защото са чисто нови. Иначе тук нещата опират до опит, а аз летях за пръв път сам. Реално втория полет на планера е това след облитането, които ми направи Сотир. При него планера не иска да каца :lol: Модела е перфектен, трябва опит да се трупа на поляната. Сложих сензор за батерията 3 грама отпред и направих аларми за клетките след като се прибрах да не ги сменям преждевременно, а да ги чета през телеметрията. Дано се оправи тези дни времето да направя едно великденско летене.

Fantasmos

Мнение от Fantasmos » 06 апр 2018 22:18

Хммм, различни са, но като гледам със същите параметри: http://www.myhobby.bg/gens-ace-520mah-3 ... erija.html

Иначе да, всяко летене със Сотир си е урок, дано скоро има хубаво време и възможност за полети :!:

Fantasmos

Мнение от Fantasmos » 07 апр 2018 19:41

Днес пак добро летене :) един дрон ме преследваше за малко да видим какви кадри са се получили :)