ПП. забравих да спомена , контролера е " търниджи " 30А .
Няма снимка щото вече го стегнах със свинска опашка за трупчето на колесника и не ми се вадеше

Това най- много им харесвам - ''Stator - Super thin 0.2mm Laminations'' ....тънки пластини, малки магнитни загуби
Така е, но зависи и от магнитния хистерезис на материала, както и от качеството на изолацията м/у ламелите.бачо илия депрона написа: ↑16 мар 2023 07:34Това най- много им харесвам - ''Stator - Super thin 0.2mm Laminations'' ....тънки пластини, малки магнитни загуби
А и от проводника ако има повече мед в него...Добри Грабчев написа: ↑16 мар 2023 12:38Така е, но зависи и от магнитния хистерезис на материала, както и от качеството на изолацията м/у ламелите.
имам си една голяма макара меден проводник 0,45 още от соца .....с него пренавивам всичките си мотори.....преценявам колко жила' да са .....малко жила , много намотки = ниски обороти, малка ел. мощност.....и обратно.....винаги запълвам междина'та на макс.
Това може да пренасити магнитопровода. Все пак са нужни някакви пресмятания, макар и по непълни методики.
Винаги ми се получават нещата - пренавил съм около 50 мотора - не защото съм ги изгорил , а за да ''извлека''максимума от тях....и всеки път резултата е по-добър от стоковия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта