за изолациите се учих от тебе....за саламите , сам се учих......17 години си ''вадих хляба'' с тях- мноооого ''хляб'' имаше в саламите в ония времена, ноооо- ''хляба'' си го поделиха едрите риби....сега саламите са ми само хоби- като изолациите


за изолациите се учих от тебе....за саламите , сам се учих......17 години си ''вадих хляба'' с тях- мноооого ''хляб'' имаше в саламите в ония времена, ноооо- ''хляба'' си го поделиха едрите риби....сега саламите са ми само хоби- като изолациите
това са селски легенди- няма такова нещо.... в саламите има боя и Е-та, но не и в месото....ама ,още в соца имаше Е-та в саламите, но ние не знаехме....още пазя рецептите от държавния месокомбинат- калиев нитрит, калиев нитрат, натриев нитрат, пентанатриев триполифосфат, аскорбинова киселина, глюконо делталактон, соев протеин - всичко това го има в рецептурниците на Родопа- но не ги кръщаваха Е-та....информационното затъмнение през соца ни кара да хълцаме носталгично за онова времеДобри Грабчев написа: ↑05 фев 2023 18:37
Само да попитам...стават ли от 10 годишно свинско американско от запаса? И защо като се размрази водата е червена? При нашите селски прасета няма такова оцветяване! Много боя и Ета набутани вътре!
товя ти ли го измисли , или някой ти го каза....след трета ракия в Сусамския хоремагДобри Грабчев написа: ↑05 фев 2023 19:26Сега гледам прасета по 1 тон, заразени с ракови клетки...Това от Китай!
нито съм чувал нито съм виждал еднотонни прасета.....а за луканките- правят се от стари животни, защото месото е по-сухо....от млади животни не се правят луканкиДобри Грабчев написа: ↑05 фев 2023 20:02Ам чи 1,5 милиарда китайци как се изхранват без ГМО?
Да има прасета по 1 тон...Има снимки в мрежата. И какви луканки стават от тях???
Хайде, наблягайте на 3Д-принтирането, че аз вече съм с едни гърди напред!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост