Никой не те кара да играеш в некви игри - но поне веднъж да беше дошъл с нещо твое и да го видим във въздуха- а не само да го играеш сеирджия
Пак не ме разбра Бачо Илия!Чесна пионерска!Вече ще нося фърчила!бачо илия депрона написа: ↑30 яну 2021 09:26Никой не те кара да играеш в некви игри - но поне веднъж да беше дошъл с нещо твое и да го видим във въздуха- а не само да го играеш сеирджия![]()
![]()
![]()
И бай Добри не съм го виждал да кара- но поне му видях ЯК-а....и останах вцепенен с отворена уста
Беше от най-великите пилоти, многократно съм го гледал. Сега единствено зрението, ако го ограничава, не знам, да си каже.бачо илия депрона написа: ↑30 яну 2021 09:26...........................
И бай Добри не съм го виждал да кара- но поне му видях ЯК-а....и останах вцепенен с отворена уста
Ама един твой градски - да
Щатният самолет се поврежда, разпореждат полет с току-що ремонтиран Ил-18, който не е облитан. При проверка на кормилата пилотът шава щурвала, механикът отвън му казва, че кормилата шават, но кой да забележи, че елероните работят наобратно. Оказва се после, че при ремонта са поставили неправилно някаква ролка на въжетата /които отговарят за връзката щурвал-елерони/ и така се получил реверса... Самолетът излита и започва да се накренява, пилотите се опитват да компенсират, но...Добри Грабчев написа: ↑30 яну 2021 19:33
Между другото и Паша Христова певицата така загина...при ремонта на самолета са обърнали елероните.Как става това в авиацията не ми е ясно.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта