Бачо Илия, Як чето е комбинация от любимите ти матряли! Тялото е на 90% балза.Трябмаше да го направя ДВГ.С мотор 2,5 сс.Капотажа е рециклирана бутилка.Другото се вижда и подразбира.Хайде, покажи какво правиш?бачо илия депрона написа: ↑19 май 2020 09:33майсторче си ,Тасев - чудеса правиш от тая пяна.....поздрави за ентусиазма
ЯК-3
-
Tasev
- Регистриран: 29 ное 2016 14:33
Re: ЯК-3
master of sports Krasimir Tasev (BUL) (9462) | World Air Sports Federation
-
бачо илия депрона
- Регистриран: 29 мар 2017 19:43
нищо не правя Тасев-правих какво ли не....какво по-различно да направя- литне,врътне се, кацне....започнах с един приятел нещо голямо и сериозно, но се преместих и вече не сме близо...и го зарязахме...а толкова се бяхме запалили да сковем нещо, на което да се качим, а не да го връткаме от земята....може би,когато ми писне да кова канапета и реша да преживявам от пенсията си от 311лв- ще довършим начинанието си....но,както казва жената- преди да си видиш внуците, забранявам да се трепешTasev написа: ↑20 май 2020 08:05Бачо Илия, Як чето е комбинация от любимите ти матряли! Тялото е на 90% балза.Трябмаше да го направя ДВГ.С мотор 2,5 сс.Капотажа е рециклирана бутилка.Другото се вижда и подразбира.Хайде, покажи какво правиш?бачо илия депрона написа: ↑19 май 2020 09:33майсторче си ,Тасев - чудеса правиш от тая пяна.....поздрави за ентусиазма![]()
![]()
![]()
с.л.д. инж.ИЛИЯ ИЛИЕВ - 0899 11 58 58 -/ Специалист по Летящи Дивотии/
-
бачо илия депрона
Добри Грабчев написа: ↑20 май 2020 20:16Илия, поне сподели с мен какво правиш/няма да издавам тайната/, ще ти кажа, че жена ти е права!
-
бачо илия депрона
жената каза, че от всички тъпи идеи,които е раждала главата ми- тази е най-тъпата......затова нищо няма да казвам
-
Петър Алексиев
- Регистриран: 20 дек 2016 20:32
Краси , а дедо боже само в ребрата е забравил да сложи костен мозък
А , иначе , да са ни живи и здрави женичкити , че ако не са те , отдавна да сме се утрепали
А , ти Бачо Илия какво направи сега ? - погъделичка ни здраво любопитството ама само с половин уста за това голямо фърчило.
Сподели още малко ако не е тайна де
А , иначе , да са ни живи и здрави женичкити , че ако не са те , отдавна да сме се утрепали
А , ти Бачо Илия какво направи сега ? - погъделичка ни здраво любопитството ама само с половин уста за това голямо фърчило.
Сподели още малко ако не е тайна де
Петър Алексиев
Велинград
Велинград
-
Петър Алексиев
- Регистриран: 20 дек 2016 20:32
Краси , и мен ме е налегнал един корона мързел та не е истина
А , иначе правя ненужни неща
--- станаха ми много --- 8/9 бр. и нямам оборудване са всички.
Ако ми позволиш да публикувам 2 снимки в твоята тема?
Пурвата са още едни крилца за депронката , а втората е SBACH -- № 4
Днес , наи - после си купих ацетон и мисля да грундирам нещата за прахосмукачката
А , иначе правя ненужни неща
Ако ми позволиш да публикувам 2 снимки в твоята тема?
Пурвата са още едни крилца за депронката , а втората е SBACH -- № 4
Днес , наи - после си купих ацетон и мисля да грундирам нещата за прахосмукачката
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Петър Алексиев
Велинград
Велинград